Module klantenwerving

Wilt u proactief uw bestaande klanten wijzen op de noodzaak van een goed en actueel (levens)testament?

Module: klantenwerving

U kunt de module Adviestool (levens)testament of de module Adviestool (levens)testament pluspakket uitbreiden met de module Klantenwerving. U kunt deze module ook op zichzelf staand aanschaffen.

 

Wat is de module Klantenwerving?

Met de module Klantenwerving heeft u de mogelijkheid om uw bestaande klanten met een op maat gemaakte brief te informeren. Op eenvoudige wijze kunt u snel en eenvoudig een persoonlijke brief opstellen waarin de werking van het erfrecht wordt uitgelegd op basis van zijn of haar gezinssituatie en vermogen. Veel accountantskantoren bieden deze tegelijk met de aangifte inkomstenbelasting aan de klant aan.
Uw klant ziet in een duidelijk overzicht de gevolgen van het wettelijk erfrecht en hoeveel erfbelasting er betaald moet worden door zijn of haar erfgenamen bij zijn of haar overlijden. In de brief wordt aangegeven welke besparing van erfbelasting uw klant redelijkerwijs kan verwachten door een goed en actueel testament op te stellen. In de brief wordt uw klant uitgenodigd om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden van een (levens)testament.

 

De module op uw website

Deze module kan ook op uw eigen website worden geplaatst. Uw klant kan dan zelf zijn of haar gegevens invullen waarna hij of zij automatisch een informatieve mail van u ontvangt. U ontvangt op hetzelfde moment een mail dat iemand gegevens heeft ingevuld. U kunt dan contact met deze persoon opnemen.

 

Kosten

U kunt de kosten voor de software terugvinden op de pagina tarieven.

Toelichting op Module klantenwerving bekijken: Wanneer uw potentiële klant zijn e-mailadres invult en verzendt, krijgt u als gebruiker van de module klantenwerving een email met de gegevens van deze potentiële klant. Op onze website is deze functie zo ingesteld dat niet u, maar wij deze mail ontvangen.